GarageZeker

GZ2

GZ4

GZ3

Gemak dient de garagehouder

Op garagebedrijven is het een komen en gaan van auto’s. De garagehouder dient de auto’s die hij aankoopt aan te melden bij de RDW en later bij verkoop weer af te melden. Daarnaast moet hij de auto’s aan- en afmelden bij zijn verzekeraar. In de praktijk betekent dit alles voor de garagehouder veel administratieve rompslomp.

Daarom heeft Centraal Beheer een nieuw product voor garagehouders: het GarageZekerPakket. Een speciaal verzekeringspakket dat is ontwikkeld in samenwerking met VWE. Deze zakelijke dienstverlener voor de autobranche heeft toegang tot de databank van de RDW. Dankzij een koppeling met de voertuiginformatie van de RDW biedt het GarageZekerPakket de garagehouder veel gemak: hij hoeft minder gegevens in te vullen bij het aan- en afmelden bij de RDW. Bovendien worden de auto’s automatisch aan- en afgemeld bij Centraal Beheer. De garagehouder is hierdoor nooit meer onder- of oververzekerd.

Alles goed geregeld

Sniper-X heeft in opdracht van Centraal Beheer de introductiecampagne bedacht voor het GarageZekerPakket, inclusief concept, design en fotografie. Daaronder vielen onder meer advertenties in vakbladen, een bijsluiter bij de advertentie, een mailing en banners. De campagne benadrukte het belangrijkste voordeel van het GarageZekerPakket: het gemak. De garagehouder hoeft zich geen zorgen meer te maken over verzekeringen, want alles is snel en goed geregeld.

Wat hebben wij gemaakt?

Concept & design
Fotografie
Advertentie
Mailing
Banners
Folders