CetaBever zorgt voor kerngezond hout!

cb-1

CB3

CB4

cb-2

CetaBever zorgt voor kerngezond hout!

CetaBever is het merk dat je hout aantoonbaar van binnenuit gezond en sterk houdt en vanaf de buitenkant perfect beschermt. Dat mag de wereld weten met een nieuwe stijl en een nieuwe boodschap: CetaBever zorgt voor kerngezond hout! Waarbij ‘kerngezond’ verwijst naar de binnenkant, de kern van de zaak. En zoals het spreekwoord luidt: ‘Echte schoonheid zit van binnen’.

Om deze boodschap kracht bij te zetten hebben wij alle uitingen voorzien van een nieuwe look and feel. Waar de markt veel hout in hun uitingen laat zien werken wij met grote opvallende kleurvlakken en duidelijke, heldere communicatie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 20% van de klussers op de winkelvloer afhaakt omdat de categorie zo ingewikkeld is. Daarom hebben we CetaBever weer fris, leuk, herkenbaar en simpel gemaakt. In copy ligt de focus op voordeel en eindresultaat en we maakten de navigatie in het schap overzichtelijk. Zo wordt kiezen voor de gebruiker zo simpel mogelijk.

Een opgefriste Barend

Barend kreeg ook een opfrisbeurt. Hij komt nu als 3D bever nog meer tot leven dan als getekend icoon voor het merk. Na jaren is de bever er nog steeds omdat hij als geen ander past bij het beitsmerk.

Goed ontspannen na het klussen

Om op korte termijn sales te stimuleren, is de bioscoopbonactie bedacht waar we POS-materiaal voor ontwikkelden. De consument krijgt een bioscoopbon bij iedere aankoop van CetaBever producten. Zo kan iedere CetaBever klusser lekker ontspannen na zijn of haar werk!

Wat hebben wij gemaakt?

Strategie
Concept en design
Copy
3D modeling
Point of sale materiaal
Brochure
Advertentie